Nova vest
Fudbal

Utorak, 16.10.2012.

16:21

Napadnuti Crnogorci u Skoplju

Dva momka iz Podgorice povređena su u masovnoj tuči u starom delu Skoplja, prenose makedonski mediji.

Izvor: B92, Utrinski vesnik

Autor:B92, Utrinski vesnik

Default images

Njih je u blizini Bit Pazara i robne kuće “Mavrovka” napala veća grupa izgrednika.

Napadnuti su zbrinuti u Gradskoj bolnici u Skoplju i tvrde da nisu došli u glavni makedonski grad zbog utakmice. Policija istražuje napad.

Tuča se dogodila oko pola jedan, kada su napadnuti 29-godišnji M.M. i 17-godišnji S.Đ. Prva prijava u policiju stigla je tek sat kasnije.

Policija je izašla na teren i nije otkruila nikakve tragove sukoba oko ‘Mavrovke’. Tek nešto kasnije je iz Gradske bolnice potvrđeno da se prijavila grupa povređenih”, saopštenio je MUP.

Utakmica Makedonija – Srbija ima status meča visokog rizika, ali ne zbog potencijalnih sukoba srpskih i makedonskih navijača, već zbog eventualnih konflikata jedne ili obe grupe sa Albancima, koji su veoma brojni u Skoplju.

Utakmica Makedonija – Srbija igra se na stadionu Filip Drugi od 20.30.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

10 h

U fokusu

Vidi sve