Nova vest
Fudbal

Petak, 28.09.2012.

20:00

Kaljari dobio dozvolu za publiku

Kaljari će igrati pred svojim navijačlima protiv Peskare u nedelju, pošto su vlasti izdale dozvolu za otvaranje dela tribina na stadionu Is Arenas.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

U najboljem stilu JSL odobreno je da se otvori jedna tribina, kapaciteta 5000, samo za domaće navijače.

Prednost pri kupovini karata imaće vlasnici godišnjih karata za nastupe Kaljarija. Klub sa Sardinije od marta ove godine ne može da koristi svoj stadion Sant’Elija, koji nije u dovoljno dobrom stanju.

U finišu prošle sezone oni su svoje mečeve igrali u Trstu, a ove nedelje prebacili su se u obližnji gradić Kvartu Sant’Elena, na stadion Is Arenas, koji j emanje od tri kilometra udaljen od starog stadiona.

Interesantan objekat primaće oko 17 hiljada ljudi kada bude gotova rekonstrukcija, a Kaljari će potrošiti skoro milion i po evra da ga dovede u stanje za mečeve Serije A.

Sardinski klub u poslednjih nekoliko godina prolazi kroz težak rezultatski period, praćen stalnim smenama trenera.

Prošle nedelje dogodio se skandal, kada je predsednik kluba Masimo Čelino samoinicijativno pozvao publiku da dođe na stadion za duel sa Romom, zbog čega su Rimljani dobili meč službenim rezultatom 3:0.

Čelino je ranije ove nedelje najavio da će publike biti čak i ako ova dozvola ne bude izdata, čime je rizikovao da klub ispadne iz lige (dva poraza službenim rezultatom).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve