Nova vest
Fudbal

Utorak, 18.09.2012.

19:39

Hamšik: Napoli će biti šampion

Fudbaler Napolija Marek Hamšik rekao je da ta ekipa ove sezone može da donese titulu prvaka Italije na stadion San Paolo.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

"Osvojićemo šampionski trofej. Imamo fantastičnu ekipu, a iskusniji smo za jednu sezonu. Zreliji smo, a ipak se osećamo mladje. Prva tri meča u Seriji A su to i pokazala", naveo je Hamšik.

Napolitanci su u prva tri kola ove sezone osvojili maksimalnih devet bodova.

"Titula bi bila fantastičan uspeh. Još su mi u glavi slike kada smo proletos u Rimu proslavili osvajanje Kupa Italije. U očima mnogih navijača, Juventus je favorit, ali mi smo veoma jaki", poručio je slovački internacionalac.

On je istakao da glavnu snagu ekipe čine napadači Edinson Kavani i Goran Pandev.

"Kavani je zaslužio sve lepo što mu se sada dešava. Radi se o sjajnom igraču i velikom čoveku. Dobre partije Pandeva me nisu iznenadile. Prošle godine je bio kod nas na pozajmici, a sada je još bolji. Takodje, otkako nam je trener Valter Macari ekipa je počela da beleži dobre rezultate", zaključio je Hamšik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve