Nova vest
Fudbal

Sreda, 12.09.2012.

22:36

Ronaldo: Ne razmišljam o ugovoru

Fudbaler madridskog Reala Kristijano Ronaldo rekao je da ne razmišlja o potpisivanju novog ugovora i da će ubuduće biti koncentrisan na igre u klubu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Ronaldo se vratio u Madrid posle obaveza u reprezentaciji Portugala u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2014. godine.

“Sada je vreme da se vratim u klub, nisam zabrinut za ugovor i fokusiran sam da pobedimo svaku utakmicu i osvojimo sve moguće trofeje”, napisao je Ronaldo na društvenoj mreži Fejsbuk.

Portugalac je nedavno skrenuo pažnju javnosti pošto je izjavio da, uprkos sjajnom ugovoru, nije srećan u Madridu i da čelnici kluba znaju o čemu se radi. Od tada se mnogo spekuliše o tome da bi u zimskom prelaznom roku mogao da napusti ‘kraljevski klub’, a interesovanje za njega su već pokazali Mančester Junajted, Mančester Siti i Pari Sen Žermen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve