Nova vest
Fudbal

Subota, 01.09.2012.

23:22

Napredak preokrenuo i pobedio

U poslednjoj utakmici četvrtog kola Prve lige Srbije Napredak je u Kruševcu pobedio Bežaniju sa 3:2 (1:2).

Izvor:

Autor:

Default images

Utakmicu je na stadionu "Mladost" u Kruševcu posmatralo čak šest hilajda gledalaca, Napredak je vodio sa 1:0, zatim gubio na poluvremenu, ali na kraju stigao do četvrte prvenstvene pobede.

Prvi gol na meču postigao je bivši napadač Partizana i APOEL-a Nenad Mirosavljević u 14. minutu. Međutim gosti su golovima Vladimira Vujovića i Uglješe Radinovića posle prvih 45 minuta imali gol prednosti.

Kapiten Mirosavljević je u drugom poluvremenu postigao još jedan gol za izjednačenje, a Milan Vignjević je u 87. minutu postigao pobedonosni gol za veliko slavlje u Kruševcu.

Posle četiri odigrana kola u Prvoj ligi Srbije Napredak je prvi na tabeli, a izveštaje sa ostalih utakmica možete pročitati ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

13 h

U fokusu

Vidi sve