Nova vest
Fudbal

Petak, 10.08.2012.

15:28

Robi: Verujemo u sebe, bez euforije

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je da je Bordo jedan od najtežih protivnika koje je Zvezda mogla dobije na žrebu za plasman u Ligu Evrope.

Izvor:

Autor:

Default images

Prosinečki je istakao i da se "crveno-beli" nikoga ne boje jer veruju u sebe i uveren je da će igrači na terenu pružiti maksimum.

"Dobili smo jednog od najtežih protivnika, šta da se radi, nazad ne možemo, a čekaju nas dva teška meča, pravi evropski ispiti koji će sigurno biti izazovi za mladu ekipu, kakvu imamo", rekao je Prosinečki.

"Nikoga se bojimo, verujemo u sebe, daćemo više od maksimuma na terenu i tražiti šansu da prođemo dalje."

"Sada smo iskusniji za jednu tešku utakmicu, imamo više samopouzdanja i znamo da možemo. Siguran sam da ni Francuzima nije svejedno jer dolaze pred 50.000 vatrenih navijača, na našu Marakanu. Moram i da istaknem da je za ovu mladu ekipu eventualni plasma u Ligu Evrope ravan podvigu. To sam mislio i pre nego što smo dobili protivnika, a sada će to biti još teže. Ipak, Zvezda se nikada ne predaje, borićemo se do kraja".

Zvezda će sa Bordoom igrati 23. i 30. avgusta u okviru plej-ofa za plasman u Ligu Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

11 h

U fokusu

Vidi sve