Nova vest
Fudbal

Petak, 06.07.2012.

21:29

Vermez: Greške i karakter, Lovre OK

Fudbaleri Partizana tek u petom meču na pripremama u Sloveniji nisu pobedili, a trener Vladimir Vermezović zadovoljan je što su igrači nadoknadili dva gola.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

"Crno-beli" su u Slovenskoj Bistrici igrali 2:2 protiv Videotona, iako je mađarski vicešampion vodio sa 2:0 posle prvih 45 minuta.

"Momci su ponovo pokazali karatker, moram da priznam da je drugo poluvreme bilo mnogo bolje nego prvo, mada smo i u prvom imali neke šanse. Možda bi to sve izgledalo drugačije da smo postigli gol", smatra Vermezović.

Iako tim nije slavio u prvoj ozbiljnijoj proveri, Vermezović je zadovoljan viđenim.

"Na kraju krajeva, 2:2 protiv jedne ozbiljne ekipe kao što je Videoton i nije loše za ovaj deo priprema. Polako spuštamo ritam, mislim da će sve to biti u redu. Videli smo da su neki igrači pravili neke greške koje ne bi smelo da se prave, ali zato i služe ove utakmice da na njima ispucaju svete kredite i da kasnije bude ono pravo".

Polovinom prvog dela svima je zastao dah kada je zbog povrede meč završio Goran Lovre, najveće pojačanje Partizana za predstojeću sezonu.

"Dobio je samo jači udarac, nema istegnuća niti ozbiljnije povrede kolena, ja se nadam da će biti spreman za sutrašnju utakmicu (Šturm)", istakao je Vermezović koji je dodao da bi u poslednjem meču protiv Lokomotive u utorak trebalo da igra 11 fudbalera koji će najverovatnije početi i meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampona (najverovatnije Valeta).

Partizan je na prethodna četiri meča pobedio slovenački Aluminij 4:2, austrijske Viner Nojštad 3:1 i Pelau 3:0, te ukrajinsku Zarju 1:0, a posle Videotona preostaju još tri provere, 7. jula protiv Šturma u Gracu (17.30h), i dan pre povratka (10. jula) protiv moskovske Lokomotive u Slovenskoj Bistrici (17.30h).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

13 h

U fokusu

Vidi sve