Nova vest
Fudbal

Petak, 06.07.2012.

10:35

Evandro: Očekujem najbolju sezonu

Fudbaler Crvene zvezde Evandro Gebel rekao je da od predstojeće sezone očekuje da bude njegova najbolja u karijeri.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Brazilca su, za razliku od nekih prethodnih priprema, mimoišle povrede i on je maksimalno profesionalno odradio prvi deo pripremnog perioda u Sloveniji.

Period proveden na Rogli, ocenio bih kao veoma uspešan. Trudili smo se maksimalno i uspeli da odradimo sve zadatke u trkačkom smislu koje je stručni štab postavio pred nas. Na Zlatiboru nas čeka uigravanje i više rada sa loptom, što svi jedva čekamo. Porazi koje smo doživeli u kontrolnim utakmicama me ne brinu, ima dosta razloga zašto nismo bili na potrebnom nivou, ali ubeđen sam da ćemo do početka sezone biti mnogo bolji“, rekao je Evandro.

Ambicije kao i svake godine u Crvenoj zvezdi su najveće moguće, a toga je svestan i Evandro.

Mislim da je došlo vreme za moju najbolju sezonu u Zvezdi i verujem da će tako biti. Želim da naglasim i da sam se do sada na svakim pripremam spremao da uvek dam sve od sebe i budem najbolji, izuzetak nije ni ovaj put. Smatram da u igračkom kadru imamo pokriće za velika očekivanja. Proletos smo osvojili Kup koji nam je mnogo značio na planu samopouzdanja, i apetiti su nam porasli. Želimo da osvojimo i drugi domaći trofej, odnosno prvenstvo i da odigramo zapaženu ulogu u Evropi“, naglasio je Evandro.

Evandro je istakao da je to moguće samo ako svi igrači daju svoj maksimum, kako na treninzima, tako i na utakmicama.

Na svakom treningu svi moramo da damo sve od sebe, kao i na utakmicama i da napredujemo kao tim i pojedinačno iz dana u dan. Smatram da imamo šansu da se plasiramo u grupe Lige Evrope. Ali do toga imamo mnogo prepreka. Prva je Naftan koji ćemo nadam se uspešno prebroditi i nakon toga pred našim navijačima odigrati još dosta evropskih susreta“, istakao je Brazilac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

13 h

U fokusu

Vidi sve