Nova vest
Fudbal

Utorak, 03.07.2012.

21:41

"Viljas-Boaš je rizično rešenje"

Bivši engleski selektor Glen Hodl ocenio je da se njegov nekadašnji klub Totenhem kocka imenovanjem Andrea Viljas-Boaša za novog menadžera.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

"Nisam mislio da je ovo put kojim će ići Totenhem. To je više od blagog rizika, s obzirom na desavanja tokom njegovog mandata u Čelsiju. Smatram da je za Viljas-Boaša možda bilo bolje da se dokazuje na drugom mestu, pre nego što napravi još jednu pukotinu u engleskom fudbalu", izjavio je Hodl, dugogodišnji prvotimac Totenhema i reprezentativac Engleske osamdesetih.

Mladi portugalski stručnjak zvanično je predstavljen kao novi kormilar ekipe sa "Vajt Hart Lejna", zamenivši Harija Rednapa koji je otpušten prošlog meseca.

Viljas-Boaš je u martu dobio otkaz u Čelsiju, nakon samo devet meseci provedenih na klupi tog kluba, a danas je sa Totenhemom potpisao trogodišnji ugovor.

Pre Čelsija, Viljas-Boaš vodio je ekipu Porta sa kojom je 2011. godine osvojio Ligu Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

13 h

U fokusu

Vidi sve