Nova vest
Fudbal

Petak, 08.06.2012.

17:38

Arapski šeici kupuju i Milan!?

Arapska porodica Al Maktum spremna je da kupovi 25 odsto udela u Milanu, prenosi italijanski "Korijere delo Sport".

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Oni su navodno spremni da ponude više od 200 miliona evra, a mediji sa "čizme" spekulišu da bi tim novcem "rosoneri" pokušali da dovedu Kristijana Ronalda iz iz Real Madrida.

Predsednik Milana Silvio Berluskoni već nekoliko godina mašta da u dresu Milana vidi Portugalca, a i ranije je izjavljivao da klub finansijski nije u stanju to da učini.

Do sada, Milan nije dovodio skupocene igrače jer, kako su izjavljivali čelni ljudi kluba, nisu imali novca. Uskoro bi se ovo moglo promeniti, ukoliko arapski šeici ulože više od 200 miliona evra u tim sa "San Sira".

Ronaldo je nedavno izjavio da je srećan u Madridu, ali nije isključio mogućnost odlaska u neki drugi klub. Italiju je naveo kao moguću destinaciju, piše "Corriere dello Sport".

Familija Al Maktum je jedna od vladajućih dinastija u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a vladaju u Dubaiju još od 1833. godine. Vladar Dubaija je u ujedno potpredsednik i Premijer UAE.

Glava porodice je trenutno Šeik Mohamed bin Rašid, a bogatstvo Al Maktuma se procenjuje na oko 79.5 milijardi dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve