Nova vest
Fudbal

Nedelja, 13.05.2012.

12:25

Galijani: Daćemo sve za Tevesa

Prvi čovek Milana Adrijano Galijani potvrdio je da ‘rosoneri’ žele da ovog leta u svoje redove dovedu Karlosa Tevesa iz Mančester Sitija.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Vicešampioni Italije su bili blizu dogovora sa Argentincem tokom zimskog prelaznog roka, kada su pristali na sve njegove lične zahteve, ali je do problema došlo oko visine transfera.

Galijani je tada rekao da ne veruje da će se njegovom klubu ponovo ukazati prilika da dovede Tevesa, ali je ovog vikenda otkrio da nije odustao.

Želim Tevesa. Uradićemo šta god da je potrebno da bismo ga doveli”, rekao je Galijano.

Trener Milana Masimilijano Alegri nedavno je istakao da su ga čelnici kluba uverili da glavne zvezde tima, Zlatan Ibrahimović i Tijago Silva, neće napustiti klub, kao i da će dovesti brojna velika napadača. Prvi među njima je Rikardo Montolivo, koji je već dogovorio sve oko prelaska iz Fiorentine.

Galijani je, ipak, priznao da će svi u klubu imati težak posao da nađu prave zamene za Alesandra Nestu, Marka van Bomela, Filipa Inzagija, Đenara Gatuza i Klarensa Sedorfa, koji će u nedelju protiv Novare odigrati poslednje utakmice u dresu Milana.

Tužan sam zbog toga. Zahvaljujući tih igračima smo bili u evropskom vrhu godinama. Ipak, ne može se protiv godina. Ali, svi ti momci će nam mnogo nedostajati i biće teško zameniti ih”, naglasio je Galijani.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu