Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 23.04.2012.

17:32

"Bomba" Miloševića sa 42 metra

Fudbaler AIK-a iz Stokholma Aleksandar Milošević postigao je proteklog vikenda gol koji ulazi u konkurenciju za pogodak sezone.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Dvadesetogodišnji defanzivac je postigao fantastičan gol sa 42 metra u remiju njegovog tima sa Sandsvalom (1:1).

Milošević je dobio loptu na sredini terena, povukao nekoliko metara napred, a onda u trku šutirao i poslao "bombu" pod prečku nemoćnog golmana gostiju.

Fudbaler čije je puno prezime Šestrem Milošević bio je reprezentativac Srbije uzrasta do 17 godina, ali rođeni Šveđanin je sada član mladog tima skandinavske selekcije.



Milošević je prošlog leta navodno bio želja Partizana, ali je on istakao da ga niko nije kontaktirao iz Humske 1. Prema sajtu "trajsfermarkt.co.uk", procenjuje se da vredi oko 1.5 miliona evra.

Pored "crno-belih", sepkuliše se da je interesantan Premijerligašima Totenhemu, Liverpulu i Sanderlendu, kao i Arsenalu koji je navodno AIK-u ponudio 3.5 miliona funti za talentovanog defanzivca. Među interesentima spominjao se i novi šampion Škotske Seltik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu