Nova vest
Fudbal

Subota, 21.04.2012.

23:08

Kasiljas: "Svi smo bili kao jedan"

Kapiten Reala Iker Kasiljas rekao je da je ekipa zahvaljujući sjajnom timskom duhu i hrabrosti došla do pobede nad Barselonom.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

Madriđani su ovom pobedom (2:1) stekli sedam bodova prednosti nad Barselonom, a do kraja Primere ostala su četiri kola.

"Svi smo bili kao jedan, u pravim trenucima smo reagovali baš onako kako je trebalo. Moramo sada da idemo meč po meč, kako bi i teoretski osigurali osvajanje titule", rekao je Kasiljas novinarima posle meča.

"Ovo je bio odlučujući korak ka tituli, sada moramo da privedemo šampionat kraju na pravi način. Nismo imali previše problema večeras, kontrolisali smo meč skoro perfektno", kazao je vezista Reala Ćabi Alonso.

Trener Žoze Murinjo ponovo nije razgovarao sa novinarima.

Strelac pobedonosnog gola bio je Ronaldo u 73. minutu.

"Mi koji radimo sa njim svakodnevno nismo iznenađeni što igra najbolje u najvažnijim mečevima. On je za mene najbolji fudbaler na svetu", rekao je pomoćni trener Reala Aitor Karanka.

Real je postavio i novi rekord španskog prvenstva po broju postignutih golova u jednoj sezoni, pošto su igrači "kraljevskog" kluba do sada 109 puta zatresli protivničku mrežu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve