Nova vest
Fudbal

Subota, 31.03.2012.

22:25

Mančini i dalje veruje u titulu

Uprkos remiju sa Sanderledom kod kuće, menadžer Mančester sitija Roberto Mančini veruje da njegov tim može da osvoji titulu u Premijer ligi.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

"Teško je, ali ostalo nam je još sedam utakmica do kraja. Grešili smo u poslednje vreme, ali i Junajtedu može da naiđe nešto teži period. Važno je da smo tu negde. Verujem da će Junajted u ponedeljak igrati nerešeno i da ćemo ponovo zaostajati tri boda“, rekao je Italijan.

Mančini je rekao da je razmišljao da izvede Marija Balotelija iz igre nakon pet minuta i dodao je:

„Na kraju je dao dva gola. Ipak, nije igrao dobro. U ovakvoj utakmici napadači bi trebalo da prave razliku u našu korist, ali ne u poslednja dva minuta, već ranije. Igrači poput Balotelija ili Džeka trebalo bi da daju dva ili tri gola na ovakvoj utakmici. U ovom trenutku potreban nam je Karlos Teves“.

Na kraju, italijanski stručnjak je rekao da je nerešni ishod pravedan, kao i da nije zadovoljan igrom svog tima u poslednjih 80 minuta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve