Nova vest
Fudbal

Subota, 31.03.2012.

18:45

Grant: "Poboljšali smo igru"

Partizan je u 21. kolu JSL sa 4:1 razbio Rad, a trener "crno-belih" Avram Grant istakao je napredak u igri svog tima.

Izvor:

Autor:

Default images

"Ovo je dobra pobeda. Rad je odlična ekipa, zadovoljan sam kako smo igrali, pogotovo u prvom poluvremenu, kada smo postigli više lepih golova. Mislim da smo svakim danom sve bolji. Poboljšavamo igru u odbrani i u napadu, bolje se branimo, više trčimo i dobro dodajemo loptu, ali uvek ima elemenata koji se mogu popraviti", rekao je Grant.

On je dodao da je njegova ekipa iz meča u meč deluje sve bolje ali da igra uvek može da se poboljša.

"Mi smo iz utakmicu u utakmicu sve bolji, ali igra uvek može da se poboljša. Ne postoji jedan plan kako ćemo igrati, osim da dobijemo sve utakmice. Ne postoji jedan način napada, mi neki meč moramo da igramo ovako a drugi onako. Napad uvek mora da se prilagodi situaciji
na terenu",
zaključio je Grant.

Trener Rada Marko Nikolić ocenio je posle utakmice da je Partizan "apsolutno zasluženo pobedio".

"U svom segmentima su bili bolji, ali smo i mi u tome pomogli. Posle serije od pet utakmica sa dobrim rezultatima, mi smo u jednom poluvremenu primili četiti gola i nikako ne možemo biti zadovoljni", kazao je Nikolić.

Trener Rada je istakao da ekipa mora da izvuče pouke iz poraza od Partizana.

"Moramo da izvučemo pouke i dobro analiziramo ovaj poraz i probamo da ispravimo greške kojih je danas bilo dosta. Kako posle dobre serije nije bilo mesta za euforiju, tako sada nema mesta očajavanju", istakao je Nikolić.

Svih pet golova na stadionu Obilića postignuto je u prvom poluvremenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve