Nova vest
Fudbal

Subota, 31.03.2012.

16:01

Petrov: "Gotovo je sa fudbalom"

Kapiten fudbalera Aston Vile Stilijan Petrov, koji boluje od leukemije, rekao je da ne planira nastavak igračke karijere, preneli su bugarski mediji.

Izvor:

Autor:

Default images

On je zahvalio svima na podršci, ali dodao da su mu najdraže želje koje stižu iz domovine.

"Završio sam sa fudbalom, ovo je kraj. Predstoji mi borba za život. Do pre nedelju dana pili smo kafu u Londonu, a sada pričamo o ovakvim temama. Takav je život", rekao je za bugarske novine Petrov.

"Pomolimo se da jedan od najboljih bugarskih igrača i moj najbliži prijatelj izađe kao pobednik iz ove bitke", napisao je na Fejsbuku napadač Mančester Junajteda Dimitar Berbatov.

Petrov se prošlog vikenda obratio lekaru zbog povišene temperature posle utakmice sa Arsenalom, a posle pregleda je utvrđeno da ima leukemiju.

Menadžer Aston Vile Aleks Mekliš potvrdio je samo dan kasnije da će njegov sada već bivši igrač u ponedeljak početi da ide na terapije.

Pored Aston Vile, Petrov je tokom karijere branio boje sofijskog CSKA i Seltika, dok je za bugarsku reprezentaciju odigrao 105 utakmica i postigao osam golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

12 h

U fokusu

Vidi sve