Nova vest
Fudbal

Petak, 09.03.2012.

18:23

Perović: "Nisam gubio od Partizana"

Fudbaler Crvene zvezde Marko Perović kaže da su mu najdraže utakmice protiv Partizana i da nije gubio od ‘crno-belih’.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

“Omiljene utakmice su mi svakako bile protiv Partizana. Stvarno ih imam dosta, nisam ni izgubio od Partizana, a omiljena mi je ona kada smo dobili 3:0. Tada je Žiga dao dva gola, a ja jedan. Bilo bi neozbiljno da obećavam takve golove, nisam lak na rečima, ali obećavam da ću učiniti sve što mogu da zatresem mrežu”, kaže Perović odgovarajući na pitanje navijača na zvaničnom sajtu crveno-belih.

Na pitanje šta misli o treneru Robertu Prosinečkom, Perović odgovara:

“Za Robija je suvišno i pričati kakav je i kao ličnost, i kao igrač, sve je već poznato. Kao trener ima dobar odnos sa igračima, igrači ga vole, a to je veoma važno”.

Da li ekipa i dalje veruje u titulu iako je veliki bodovni minus i kakva je atmosfera među igračima i odnos sa Robijem?

“Atmosfera je dobra, svi veruju, vera nikada ne sme da izostane. Realno, razlika u bodovima je velika, ali već smo razgovarali, najbitnije nam je da pobeđujemo iz utakmice u utakmicu, pa ćemo na kraju da podvučemo crtu i da vidimo šta i kako. Nažalost, došli smo u situaciju da ne zavisi sve samo od nas, ali daćemo sve od sebe da uradimo ono što jeste do nas”.

Da li misliš da ova ekipa može da dostigne nivo igre kao ona grupa igrača u vreme tvog prvog boravka u Zvezdi?

“Po mom mišljenju, mislim da može, ali treba vremena. Tim je mlad i treba vremena da se uigraju, i da ostanu svi zajedno, a ne da se nakon šest meseci sele, a da novi dolaze, onda od toga nema ništa. Mislim da samo treba vreme, da se oni sačekaju jer su to sve mladi i talentovani igrači koji igraju za mladu reprezentaciju, koji će siguran sam igrati i za A selekciju, i najvažnije je sačekati ih”.

Može li se i kako smanjiti pritisak pred bitnu utakmicu i šta bi trebalo uraditi da se u utakmice sa Partizanom uđe, ako ne rasterećeno, onda bar bez straha i ogromnog pritiska, koji se primećuje na većini utakmica?

“Mislim da ćemo u predstojeće utakmice ući maksimalno jer nemamo šta da izgubimo. Mi moramo da damo sve od sebe, pa šta uradimo. Po meni, treba da se isključi pritisak, igraćemo prvu utakmicu u Kupu na našem stadionu, pred našim navijačima, šta više možemo da poželimo? Sve će biti na našoj strani, a naše je da izađemo i pružimo maksimum”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve