Nova vest
Fudbal

Utorak, 06.03.2012.

14:23

Pazarci: „Suđenje bilo nekorektno“

Portparol Novog Pazara Redžep Korać ocenio je da je sudija Danilo Mihajlović iz Vranje drastično oštetio taj klub na utakmici protiv Partizana.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

„Suđenje je bilo nekorektno, u to su se uverili svi prisutni na stadionu. Nismo uložili žalbu, ali smo skrenuli pažnju zvaničnim saopštenjem, pošto nije prvi put da nas taj sudija drastično ošteti“, rekao je Korać u obraćanju novinarima na Gradskom stadionu.

Novi Pazar i Partizan odigrali su u subotu 1:1, a uprava kluba sazvala je za utorak konferenciju za novinare, na kojoj je i suđenje bilo jedna od tema. U novopazarskom superligašu ističu da je Mihajlović svirao veliki broj nepostojećih prekršaja u korist Partizana i da je domaćim igračima nepotrebno podelio šest žutih kartona.

Zahvalni smo Fudbalskom savezu Srbije i ostalim strukturama koje su omogućile da se nađemo u eliti, ali sada moraju da nas zaštite od tendencioznog i za nas štetnog suđenja“, stoji u saopštenju Upravnog odbora Novog Pazara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

12 h

U fokusu

Vidi sve