Nova vest
Fudbal

Subota, 31.12.2011.

10:57

Manćini: “Da mi je Baloteli sin…”

Menadžer Mančester Sitija Roberto Manćini posavetovao je Marija Balotelija da ostavi pušenje, ali je istakao da se neće ponašati kao da mu je otac.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Baloteli, koji nastavlja da privlači pažnju svojim ponašanjem van terena, uslikan je nedavno kako puši cigarete sa društvom.

Manćini je rekao da je dobro upoznat sa navikom mladog napadača Sitija, ali da je ne odobrava, ali da bi to bio problem da je Baloteli njegov sin.

Znam da puši. Nisam zadovoljan time, ali mu ja nisam otac ili majka. Da mi je sin šutnuo bih ga u zadnjicu, ali mi nije sin. Rekao sam mu da bi bilo bolje da ostavi pušenje, ja sam protiv cigareta i moj sin iz tog razloga ne puši. Ali, postoji veliki broj igrača i u Italiji i ovde koji puše. Mislim da ne puši mnogo cigareta dnevni, po pet ili šest, ali sam mu rekao šta mislim o toj navici”, rekao je Manćini.

Baloteli, koji je postigao 11 golova ove sezone, u oktobru je morao da se iseli iz svoje kuće u Češiru pošto ju je zapalio kada je pokušao da se zabavi ispaljivanjem vatrometa kroz prozor u kupatilu. Pre toga imao je brojne incidente, ali je ove nedelje bio uzoran građanin Mančestera, pošto je častio sve prisutne u lokalnom pabu.

Mančester Siti trenutno drži prvo mesto u Premijer ligi, a naredni meč očekuje ga u nedelju, protiv Sanderlenda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

10 h

U fokusu

Vidi sve