Nova vest
Fudbal

Utorak, 27.12.2011.

18:11

Lazović: "Ne razmišljam o odlasku"

Jedan od najboljih igrača Crvene zvezde protekle jeseni, mladi reprezentativac Srbije Darko Lazović najavio istakao je da ne želi da ide sa "Marakane".

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

"Što se mene tiče, ja sam igrač Crvene zvezde i koncentrisan sam samo na to da se dobro spremim tokom pauze kako bih na proleće dao svoj maksimum na terenu i kako bismo kao ekipa zabeležili što više trijumfa", rekao je Lazović.

Lazović je istkao da želi da ostavi dubok trag u Ljutice Bogdana, i pored brojnih ponuda, a samo u slučaju dovoljno primamljive ponude, u dogovoru sa rukovodstvom kluba, mogao bi da napusti "crveno-bele".

"Ukoliko u klub stigne ponuda finansijski astronomska koja bi zadovoljila sve, moguće je i da promenim sredinu, ali za sada, ponovo ističem, ne razmišljam o odlasku", istakao je verovatno najbolji igrač Zvezde u prvom delu sezone.

Na okupljanju zakazanom za 10. januar u svlačionici "crveno-belih" pojaviće se i nekoliko novih lica. Naime, prelazni rok zvanično još nije ni počeo, a u klub je stiglo nekoliko novajlija. Prvo je vratio Marko Perović, pa su stigli levi bek Filip Mladenović iz Borca i veznjak Luka Milivojević iz Rada, a potom tandem Slobode štoper Nikola Maksimović i napadač Filip Kasalica.

"Pratio sam dešavanja u klubu, i veoma sam zadovoljan igračima koje smo doveli. Mladenovića, Milivojevića, kao i Maksimovića znam iz nacionalnog tima, i svi su sjajni momci i igrači. Kasalica je pokazao igrama za Slobodu o kakvom se igraču radi i verujem da će golovima potvrditi neosporan kvalitet", rekao je Lazović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve