Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 20.10.2011.

14:39

“Bacite Tevesov dres u smeće”

Argentinski napadač Karlos Teves postao je persona non grata u Mančesteru pošto se za samo dve godine zamenio navijačima oba gradska kluba, Junajtedu i Sitiju.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Iako svi jedva čekaju nedelju i veliki derbi lidera Premijer lige na “Old Trafordu”, Teves bi verovatno najviše voleo da bude što dalje od “Teatra snova”.

Kladionica “Betfair”, sponzor Junajteda, angažovala je kamion za smeće na kojem piše: "Bacite Tevesov dres", i to u crvenoj i plavoj boji, kako bi obe grupe navijača mogle da učestvuju u ‘projektu’.

Dresovi će potom biti poslati u Tevesovu rodnu Argentinu i predati lokalnim humanitarnim udruženjima.

"Teves je opet našao način da razočara navijače. Sada je vreme da navijači pokažu da žele da ga se reše", rekao je portparol ‘Betfaira’, prenosi “Daily Mail”.

Vest o neobičnom projektu brzo se proširila putem društvenih mreža na kojima navijači oba mančesterska tima s jednakim gnevom govore o argentinskom internacionalcu.

Teves je 2009. prešao iz Junajteda u Siti, nakon što je odbio slabiji ugovor “crvenih đavola” koji, doduše, nisu ni bili previše zagrizli da ga zadrže.

Argentinac u nedelju neće igrati jer je suspendovan zbog odbijanja da uđe kao rezerva na utakmici Lige šampiona protiv Bajerna. Tako je Tevesc sada jednako omražen na obe strane i verovatno ne želi da se nađe u blizini bilo koje grupe navijača.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve