Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 29.09.2011.

20:19

Dmitrović: "Moramo da pobedimo"

Trener Borca iz Čačka Ljubiša Dmitrović rekao je da je krajnje vreme da njegova ekipa osvoji bodove u utakmici protiv Metalca iz Gornjeg Milanovca.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

"Mi smo potrošili sve kredite, tu pre svega mislim na sebe i igrače. Protiv Metalca je utakmica istine za nas. Nakon toga biće nam jasnija dalja sudbina našeg tima u ovom prvenstvu. Smatram da je krajnje vreme da osvajamo bodove", rekao je Dmitrović.

Borac trenutno ima četiri boda iz šest utakmica i nalazi se na 14. mestu tabele Super lige.

"Da bi smo to ostvarili potrebno je da damo sve od sebe, da igramo svih 90. minuta. Verujem da su igrači konačno shvatili da samo takvim pristupom možemo popraviti loš saldo, ali i utisak sa početka sezone", rekao je Dmitrović na konferenciji za medije.

Fudbaleri Metalca su trenutno na poslednjem mestu sa samo jednim osvojenim bodom.

"Neće nas zavarati njihov učinak i pozicija na tabeli. Prethodnih dana došlo je do promene na njihovoj klupi i sigurno je da nemaju šta da izgube. Sve to nas još više mobiliše pred prvu u nizu kvalifikacionih utakmica koje nas očekuju", zaključio je Dmitrović aludirajući na borbu njegovog tima za opstanak u Super ligi.

Zbog povrede u timu sigurno neće biti Bogdana Miličića, dok je pod znakom pitanja igranje Ignjatovića. Svi ostali su u konkurenciji za meč koji se igra u subotu na stadionu kraj Morave sa početkom u 15,30.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

12 h

U fokusu

Vidi sve