Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 29.09.2011.

16:01

Krunić: "Spartak je favorit"

Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić rekao je da subotički Spartak ima ulogu favorita u utakmici ta dva kluba u 7. kolu Jelen Superlige Srbije.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

"Spartak je odlična ekipa koja je dobro startovala ove sezone. Znamo da nas čeka teško gostovanje, međutim, pripremamo se kao i za svaku drugu utakmicu. Ulogu favorita ima domaća ekipa, ali se nećemo predati i pokušaćemo da osvojimo bodove", kazao je Krunić, a preneo sajt Jagodine.

On je dodao da u ekipi ima nekoliko povređenih igrača.

"Znam da će to biti teško jer imamo par povređenih igrača međutim ovi momci su pokazali da u svakoj utakmici daju svoj maksimum, u nekim utakmicama to nas je i nagradilo u nekim nije, ali ako nastavimo ovako kako smo igrali od početka prvenstva bez obzira na neke utakmice i na bodovni saldo kojim mi nismo zadovoljni, ono što tržim od igrača oni to ispune i ja sam sa njima zadovoljan i sve ovo što smo ostvarili ili nismo to je fudbal, teško je i kad si bolji protivnik vi znate da možete izgubiti tako da mi idemo u Suboticu da igramo. Ne bojimo ih se imamo i mi svoje adute i pokušaćemo da damo sve od sebe da osvojimo povoljan rezultat", dodao je Krunić.

Fudbaler Jagodine Goran Gogić kazao je da će "svaki rezultat sem poraza" biti uspeh za taj klub.

"Kao što je šef rekao još jedna u nizu teških utakmica za nas, svesni smo da idemo jednoj ekipi koja se nalazi u gornjem delu tabele, samim tim to je dodatan motiv za nas pošto ja smatram sem ove prve tri ekipe Zvezde, Partizana i Vojvodine ostale ekipe dele nijanse, to ćemo morati mi da pokažemo na terenu da li su oni baš toliko bolji od nas koliko nas dele ta mesta na tabeli. Blagu ulogu favorita prepuštamo njima ali samo zbog toga što su oni domaćini, idemo tamo da igramo fudbal i da osvojimo što bolji rezultat, a svaki rezultat sem poraza za nas je uspeh u ovom kolu. Poznajem dobro ekipu Spartaka, njihovog trenera koji me je trenirao u Javoru, mogu da kažem da je on njihova najača snaga, daćemo sve od sebe i nadam se povoljnom rezultatu u Subotici".

Utakmica u Subotici igra se u subotu u 15.30.

Spartak je neporažen u prvih šest kola Super lige i nalazi se na petom mestu sa 12 bodova, dok je Jagodina 12. na tabeli sa pet bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve