Nova vest
Fudbal

Nedelja, 21.08.2011.

23:00

RP: "Vratili smo se posle Rena"

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je da je zadovoljan što je ekipa uspela da zaboravi poraz od Rena i savlada Javor za prve bodove u Super ligi.

Izvor: AY

Autor: AY

Default images

"Zadovoljan sam zbog pobede, jer je došla posle poraza od Rena koji je na neki način ispraznio ekipu. Znao sam da neće biti lako probiti organizovanu odbranu. U nekim trenucima smo čak imali i problema, ali mislim da smo dominirali u ovoj utakmici", rekao je Prosinečki.

"Crveno-beli" su u drugom kolu Super lige golovima Duška Tošića i Evandra savladali Javor 2:0.

U sastavu Beograđana prvi put ove sezone bio je štoper iz Gane Li Adi, koji je zakasnio na pripreme za početak sezone i jedno vreme je
bio u drugom planu.

"Adi večeras nije imao puno posla, ali ono što je trebalo, odradio je kvalitetno", ocenio je hrvatski stručnjak na klupi Crvene zvezde.

Trener fudbalera Javora Vladan Milojević pohvalio je svoju ekipu za disciplinovanu igru, ali je istakao da je imala problema sa organizacijom napada.

"Došli smo da pokazemo koliko možemo u ovom trenutku. Imamo mnogo mladih igrača, a uskoro očekujemo još nekoliko pojačanja. Zadovoljan sam disciplinovanom igrom tima, ali smo imali problem da organizujemo kontre i polukontre", naveo je Milojević.

Fudbalere Zvezde u četvrtak u Francuskoj očekuje revanš utakmica četvrtog kola kvalifikacija za Ligu Evropa protiv Rena. U prvom meču koji je odigran prošle nedelje u Beogradu ekipa Rena pobedila je sa 2:1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve