Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 15.08.2011.

12:45

Prosinečki: Biće bolje protiv Rena

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je da je ekipa "zaslužila sve kritike" za igru u prvom kolu Super lige.

Izvor: AY

Autor: AY

Default images

Strateg "crveno-belih" je dodao da ne veruje da njegovi fudbaleri mogu ponovo da igraju tako slabo.

"Igra svakako nije bila na nivou... zaslužujemo sve kritike, ali nam sada predstoji nova utakmica. U četvrtak dolazi Ren i treba vratiti ekipu na pshiloški nivo pre poraza", rekao je Prosinečki.

Zvezda je izgubila od Spartaka u Subotici sa 2:0, primivši jedan gol iz penala, a drugi iz slobodnog udarca. Tim iz Subotice je više napadao i mogao je da postigne još neki gol. Prosinečki je rekao da mu najviše smeta neaktivnost igrača.

"Svi smo svesni loše igre, ali je meni najviše žao što nismo dovoljno trčali. Ne verujem da protiv Rena ekipa neće dati maksimum. To u Subotici se desilo zato što se u jednom trenutku previše pričalo o meču sa Francuzima".

"Nisam hteo da se stvara euforija posle Ventspilsa... Predstoji nam nova utakmica i ja sam optimista. Verujem da ćemo proći dalje, a nek' pobedimo u prvoj utakmici makar 2:0", rekao je on.

On je najavio da će se u tim za meč sa Renom vratiti povređeni Kadu i Evandro.

Zvezda je uložila prigovor na suđenje, ali je Prosinečki rekao da ono nije bilo uzrok poraza, iako nije bilo dobro.

"Penal nije postojao, a još neke sudijske sitnice su prevagnule na njihovu stranu, ali to nije bio uzrok poraza", rekao je on.

Portparol Zvezde Marko Nikolovski objasnio je detalje žalbe na odluke sudije Darka Bogdanovića.

"Ako se utvrdi da je Zvezda u pravu, očekujemo suspenziju Bogdanovića. Mislimo da nije bio penal, kao i da nije postojao prekršaj koji je prethodio drugom golu. Mislimo i da je Srdjan Mijailović prestrogo dobio crveni karton i očekujemo da mu se ukine suspenzija ako to bude tačno", rekao je Nikolovski.

Sever rasprodat za dva sata

Karte za severnu tribinu stadiona Crvene zvezde za utakmicu protiv Rena u baražu za fudbalsku Ligu Evropa rasprodate su u ponedeljak samo dva sata pošto su puštene u prodaju.

Uprava Zvezde otvorila je zato i južnu tribinu, na koju su za ovu utakmicu postavljene stolice. Očekuje se da budu prodate sve karte i da se meč u četvrtak igra pred punim stadionom.

Karte su puštene u prodaju u ponedeljak u 10.00, a davno pre toga već je bio formiran red koji se protezao do upravne zgrade kluba, oko 200
metara niže od blagajne.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

11 h

U fokusu

Vidi sve