Nova vest
Fudbal

Nedelja, 14.08.2011.

16:28

I Čelsi slabo krenuo

Posle kikseva Arsenala i Lieverpula, i treći pretendent na titulu u Premijer ligi ostao je bez pobede na otvaranju sezone.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Ekipa vicešampiona Čelsija igrala je samo 0:0 sa Stouk Sitijem na, očigledno i ove sezone, neugodnoj "Britaniji".

Meč je obeležio golman domaćih Asmir Begović koji je odbranio sve što su igrači londonskog kluba uputili ka golu, a duel je obeležila i napetost igrača oba tima pa je i glavni sudija imao mnogo posla.

Srpski reprezentativac Branislav Ivanović oporavio se od povrede zbog koje nije igrao u prijateljskom meču protiv Rusije, bio je u konkurenciji za tim, ali je ipak ceo meč odgledao sa klupe.

U drugom meču u nedelju sezonu će početi i branilac trofeja Mančester junajted koji od 17.00 časova gostuje u Birmingemu timu Vest Bromvič Albiona. Poslednji meč kola igra se u ponedeljak kada Mančester Siti dočekuje prvi velški tim u Premijeršipi, ekipu Svonsija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

12 h

U fokusu

Vidi sve