Nova vest
Fudbal

Subota, 30.07.2011.

13:49

Veseljko Trivunović u Gabali

Fudbaler OFK Beograda Veseljko Trivunović nalazi se na korak od potpisivanja ugovora sa Gabalom, klubom iz Azerbejdžana.

Izvor: B92, zurnal.rs

Autor:B92, zurnal.rs

Default images

Najbolji igrač tima sa Karaburme u ponedeljak putuje u Azerbejdžan i ako bude sve u redu potpisaće jednogodišnji ugovor sa Gabalom, klubom koji sa klupe predvodi Toni Adams, legendarni centarhalf Arsenala.

Iza mene su dve prelepe godine u OFK Beogradu, nikada neću moći da ih zaboravim. Na Staroj Karaburmi sam stekao afirmaciju i zaslužio poziv u reprezentaciju. Od trenera Dejana Đurđevića mnogo sam naučio i dobio prijatelje za ceo život”, istakao je Trivunović, “Prelomio sam u trenutku kada sam čuo da me je trener Gabale Toni Adams gledao u dresu Srbije protiv Izraela i da je baš on zahtevao da me angažuju. Čuvenom Englezu, koji je već godinu i po dana na klupi azerbejdžanske ekipe i godišnje zarađuju milion funti, preneli su mnogo lepih stvari o meni”.

U dresu OFK Beograda, Trivunović je odigrao 50 utakmica i postigao pet golova, uz veliki broj asistencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

11 h

U fokusu

Vidi sve