Nova vest
Fudbal

Utorak, 19.07.2011.

10:16

Niko neće Partizan i Zvezdu?

Ministarka omladine i sporta Snežana Samardžić izjavila da još nema ponuda za privatizaciju klubova Crvena Zvezda i Partizan.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

''Niko se nije javio, ni za Zvezdu, ni za Partizan'', rekla je Samardžić Marković za ''Novosti''.

Ona je podsetila da privatizaciju može inicirati klub preko ministarstva nadležnog za privatizaciju ili vlada, preko Ministarstva sporta. Samardžić Marković je istakla da kupac ne može da promeni namenu stadiona i da je to neopravdan strah klubova.

Država, prema njenim rečima, neće graditi nove stadione, ali obnavlja stare.

"Radimo bazene u Pirotu, Kragujevcu, Subotici, Valjevu, do sada smo izgradili 98 hala i 205 terena plus 52 mini pič terena, a planiramo još 20 ove godine", navela je Markovićka.

Srpski tim će za Olimpijske igre u Londonu imati sve što je potrebno za dobre rezultate.

''Država je obezbedila stipendije i plaćene pripreme. Dajemo savezima novac za pripremu sportista, a i Olimpijskom komitetu za one koji su se već kvalifikovali'', rekla je Markovićka i dodala da sportisti ne treba da brinu.

Prema mišljenju ministarke Marković, izbore na svim nivoima treba održati odjednom, jer je tako jeftinije.

Vlada posle rekonstrukcije pravi ubrzanije korake ka Evropi, ali ocenu o tome da li je bolje radila pre ili posle promene ministara, ne treba da daju premijer Mirko Cvetković niti ona, već građani na izborima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

11 h

U fokusu

Vidi sve