Nova vest
Fudbal

Nedelja, 12.06.2011.

19:47

Mekliš napustio Birmingem

Aleks Mekliš nije više menadžer Birmingem sitija i neće sa klupe voditi klub koji će naredne sezone igrati u Čempionšipu posle ispadanja iz Premijer lige.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Mekliš je u prethodnoj sezoni sa Birmingemom osvojio Liga kup pobedivši u finalu Arsenala i sledeće sezone će igrati u Ligi Evrope.

Direktor Birmingema Piter Panu primio je mejl od Mekliša u kome on obaveštava upravu da napušta klub, a iz Birmingema je saopšteno da trenutno neće davati izjave povodom ove odluke Mekliša.

Škotski trener je na "Sent Endruz" došao novembra 2007. godine i posle ispadanja iz Premijer lige u toj sezoni, uspeo da je vrati klub u najjaču ligu na Ostrvu posle jedne sezone igranja u engleskom Čempionšipu.

Nikola Žigić je prethodne sezone igrao u Birmingemu i postigao gol i asistirao u finalu Liga kupa, ali je neizvesno da li će srpski reprezentativac ostati na "Sent Endruzu" zbog manjeg budžeta u narednoj sezoni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

11 h

U fokusu

Vidi sve