Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 09.06.2011.

17:50

Mesi hoće u Napulj

Najbolji fudbaler sveta u 2010. godini, napadač Barselone Lionel Mesi, rekao je da bi voleo da se njegov tim u Ligi šampiona igra protiv Napolija.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Za nas Argentince stadion San Paolo u Napulju je mitsko mesto", rekao je Mesi italijanskim medijima.

Argentinac je dodao da bi u slučaju duela Barselone i Napolija voleo da u italijanskom timu bude i njegov saigrač iz reprezentacije Ezekel Laveci.

"Volim kada igram protiv klubova sa bogatom istorijom, a ako bi se u timu Napolija našao i Laveci to bi bilo još interesantije", kazao je Mesi.

Argentinci imaju posebna osećanja prema Napoliju, pošto je legendarni fudbaler te južnoameričke zemlje Dijego Armando Maradona najslavnije trenutke u karijeri doživeo igrajući za italijanski klub, u periodu od 1984. do 1991. godine. Napoli je predvođn Maradonom osvojio dve titule prvaka Italije, jedine u istoriji.

Napoli je prošlu sezonu završio na trećem mestu Serije A i takmičiće se u Ligi šampiona, dok je Barselona ponovo postala prvak Španije i pokušaće da odbrani trofej u Ligi šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu