Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 23.05.2011.

20:09

Kapelo pozvao Zamoru i Vokera

Selektor fudbalske reprezentacije Engleske Fabio pozvao je napadača Bobija Zamoru za utakmicu u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope protiv Švajcarske.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Zamora se vraća u nacionalni tim posle oporavka od preloma noge, a Kapelo ga je pozvao zbog povrede Endija Kerola i suspenzije koju ima Vejn Runi.

Zamora je debitovao za Englesku na prijateljskom susretu protiv Mađarske u avgustu 2010. Mesec dana kasnije slomio je nogu na prvenstvenom meču protiv Vulverhemptona i nije igrao do februara.

U utakmici poslednjeg kola Premijer lige protiv Arsenala bio je strelac i to je bio njegov četvrti gol na 11 mečeva otkako se vratio na teren.
U selekciju "Gordog Albiona" se vraćaju i igrači Mančester junajteda Rio Ferdinand i Majkl Kerik.

Na spisku je debitant 20-godišnji Kajl Voker fudbaler Totenhema koji igra na pozajmici u Aston Vili.

Reprezentacija Engleske posle četiri utakmice vodi u grupi ispred selekcija Crne Gore, Švajcarske, Bugarske i Velsa. Meč sa Švajcarskom na programu je 4. juna na Vembliju.

Golmani: Džo Hart (Mančester Siti), Skot Karson (Vest Bromvič Albion), Dejvid Stokdejl (Fulam).
Odbrana: Lejton Bejns (Everton), Geri Kejhil (Bolton), Ešli Kol (Čelsi), Rio Ferdinand (Mančester
Junajted), Fil Jagjelka (Everton), Glen Džonson (Liverpul), Leskot (Mančester Siti), Džon Teri (Čelsi), Kajl Voker (Totenhem).
Sredina terena: Garet Beri (Mančester Siti), Majkl Kerik (Mančester Junajted), Stjuart Daunng (Aston Vila), Adam Džonson (Mančester Siti), Frenk Lampard (Čelsi), Džejms Milner (Mančester Siti), Skot Parker (Vesthem), Tio Volkot (Arsenal), Džek Vilšir (Arsenal), Ešli Jang (Aston Vila).
Napadači: Daren Bent (Aston Vila), Piter Krauč (Totenhem), Džermejn Defo (Totenhem), Bobi Zamora (Fulam).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

9 h

U fokusu

Vidi sve