Nova vest
Fudbal

Petak, 20.05.2011.

16:36

Prosinečki sa Jelice na utakmicu

Uoči utakmice koju Crvena zvezda u subotu od 15 časova igra protiv Borca u Čačku, trener Robert Prosinečki prisustvovaće otvaranju sportskog terena.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Posle 20 godina, Prosinečki će posetiti selo Ježevica na padinama planine Jelice iznad Čačka, inače rodno mesto njegove majke Emilije Đoković.

"Sportski teren je u pitanju, koji još nije završen, ali za koji su dobili dozvolu za gradnju. Mene su zvali i pitali da li bih hteo sutra da budem tamo, da li bih hteo da otvorim, i ja sam pristao", rekao je Prosinečki.

U subotu rano ujutru, ljudi iz Opštine Čačak doćiće po trenera Crvene zvezde u Kraljevo, gde će ekipa biti u karantinu i povesti ga u rodno selo njegove majke.

"Meni je drago što ću otići tamo, meni je mama rođena tamo, i ja sam kao klinac bio dole. Familija moje mame je i dalje tamo, ali nisu mi to baš bliski rođaci, jer moja mama nije imala ni rođenog brata, ni sestru. Isto mi je drago što dobijaju jedan takav teren. Obići ću sigurno i rodbinu, i srećan sam što ću posle 20 godina biti u tom selu, i videti neke ljude koje dugo nisam video", zaključio je Prosinečki.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Lige petice

Bjelica dobio otkaz

Fudbalski klub Union iz Berlina saopštio je da je uručio otkaz hrvatskom treneru Nenadu Bjelici posle serije loših rezultata u Bundesligi.

Tanjug

19:37

11 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu