Nova vest
Fudbal

Petak, 20.05.2011.

13:41

AS: "Rezultat 1:0 sasvim dovoljan"

U 28. kolu Jelen Superlige branilac titule Partizan, dočekuje poslednjeplasirani Čukarički, koji u dosadašnjem delu prvenstva ne zna za pobedu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Tri kola pre kraja prvenstva crno-beli imaju 69 bodova, tri više od drugoplasirane Crvene zvezde, koja igra u Čačku protiv Borca.

"Spremamo se kao da je meč za ulazak u Ligu šampiona. Ne plašimo se, ali smo obazrivi i puni samopouzdanja. Do sada smo bili veoma efikasni i dali više od sto golova, ali je rezltat 1:0 za mene sasvim dovoljan", rekao je Stanojević.

U timu neće biti Stefana Babovića koji je u Ivanjici dobio četvrti žuti karton, Džozef Kizito i Aleksadnar Lazevski su povređeni, a pod znakom pitanja je nastup Marka Jovanovića.

Partizan je u prošlom kolu izgubio pet bodova prednosti u odnosu na Zvezdu, pošto je u Ivanjici odigrao 1:1 protiv Javora. Taj meč došao je posle incidenata u finalu Kupa protiv Vojvodine, kada su crno-beli osvojili trofej.

"Nikome nije bilo lako posle svih dešavanja, bili smo psihički i fizički iscrpljeni. Ali sada smo osveženi, resetovani, i dočekujemo spremno sve utakmice. Možda nam će nam taj bod omogućiti da osvojimo titulu", rekao je on.

Stanojević je dodao da igrači dobro rade na treninzima, da su puni samopouzdanja i da niko ne razmišlja o pauzi.

"Mi gorimo. U ovom trenutku niko ne razmišlja o pauzi, već samo o onome što je pred nama. Želimo danas da obavimo dobar trening, da sutra pobedimo. Do kraja ima tri kola, možda će nam oni igrači koji nisu dovoljno igrali doneti uspeh. Ali, ne volim mnogo da pričam unapred, na kraju sezone se svode računi", rekao je on.

"Brđani" nisu pobedili u prethodnih 27 utakmica, ali i pored toga Stanojević je oprezan i podseća na poraze u prošlosti, od Timoka u Kupu i Železnika u prvenstvu.

Utakmica se igra u subotu od 19 časova, a ulaz je besplatan.

Specijalni gosti Partizana biće maturanti osnovnih škola sa Kosova i Metohije, njih oko 1300 stiže u Beograd u okviru akcije "Mala matura - veliko srce".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve