Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 18.04.2011.

16:20

Stanojević: "Vidljiv je umor"

Trener Partizana Aleksandar Stanojević izjavio je da bi svaki novi neuspeh njegovog tima značio udaljavanje od odbrane titule prvaka Srbije.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Stanojević je naveo da "crno-bele" u sredu očekuje važna prvenstvena utakmica u Smederevu, gde posle poraza od Vojvodine očekuje veliku i neizvesnu borbu, jer, kako je naveo, "domaćin igra zatvoreno i teško prima golove".

"Skoncentrisani smo maksimalno da u Smederevu ostvarimo pobedu, pošto nas svaki naredni kiks odvaja od titule. Svi igrači su spremni, ali vidljiv je i umor zbog napornog tempa igranja", rekao je Stanojević u prostorijama "Grand Kazina Beograd", gde je FK Partizan potpisao novi sponzorski ugovor sa kompanijom "HTC".



Regionalni direktor te kompanije za jugoistočnu Evropu Nikitas Glikas izrazio je zadovoljstvo zbog saradnje sa šampionom Srbije, dodajući da je potraga za idealnim partnerom trajala kratko, jer se Partizan "uklapa u strategiju HTC-a".

"Nadamo se da saradnja dolazi u pravom trenutku, uoči važne utakmice koju Partizan igra protiv Crvene zvezde za vikend. Verujemo da će 'crno-beli' iz tog meča izaći kao pobednici", rekao je Glikas.

On je dodao da "HTC" već ima iskustva u saradnji sa sportskim kolektivima, jer su sponzorisali Panatinaikos, jedan od najtrofejnijih grčkih klubova. Fudbaleri Partizana i članovi stručnog štaba će od novog sponzora na poklon dobiti najnovije modele HTC telefona.



Utakmica 23. kola prvenstva Srbije između Smedereva i Partizana igra se u sredu, 20. aprila, od 16 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve