Nova vest
Fudbal

Sreda, 16.03.2011.

17:39

Fergusonu pet mečeva suspenzije

Menadžer Mančester Junajteda Aleks Ferguson kažnjen je sa pet mečeva suspenzije zbog nedoličnog ponašanja posle poraza od Čelsija sa 2:1.

Izvor: B92, eurosport

Autor:B92, eurosport

Default images

Fergusonu će suspenzija startovati 22. marta, što znači da će se naći na klupi predstojećeg vikenda, na meču protiv Boltona.

Zbog suspenzije Ferguson neće moći da vodi svoj tim u polufinalu FA kupa protiv Mančester Sitija na “Vembliju”, kao i u duelima Premijer lige protiv Vest Hema, Fulama, Njukasla i Evertona.

Fudbalska asocijacija je odmah posle meča pokrenula postupak protiv Fergusona, koji je komentarisao suđenje Martina Etkinsona, što je zabranjeno u Premijer ligi, i kaznila ga sa tri meča suspenzije. Škot se potom branio povodom tih optužbi, a kazna mu je sada povećana zbog kazne od dva meča zabrane vođenja tima iz prošle sezone, kada je rekao da Alan Vajli nije sudija za mečeve Premijer lige.

Uz suspenziju, menadžer ‘crvenih đavola’ je kažnjen i novčano, sa 30.000 funti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

10 h

U fokusu

Vidi sve