Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 20.01.2011.

09:08

Pižon vraća Pantelića?

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Petrović saopštiće 25. januara spisak za prijateljsku utakmicu sa selekcijom Izraela.

Izvor: B92, Sport

Autor:B92, Sport

Default images

Na njemu bu ponovo mogao da se nađe i napadač Olimpijakosa Marko Pantelić.

„Vidim da daje važne golove, da igra dobro. Drago mi je zbog toga. Videćemo, sve će biti poznato 25. januara“, rekao je Petrović.

Pantelić je mesto u nacionalnom timu izgubio posle Svetskog prvenstva u Južnoj Africi, ali je odličnim partijama u crveno-belom dresu grčkog kluba ponovo došao u centar pažnje. 32-godišnji fudbaler je na 12 utakmica postigao sedam golova, a prošlog vikenda je bio najzaslužniji za trijumf Olimpijakosa nad Panseraikosom.

Pantelić je 35 puta obukao dres nacionalnog tima i postigao sedam golova, poslednji je dao 23. juna na utakmici sa Australijom na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

83 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

10 h

U fokusu

Vidi sve