Nova vest
Fudbal

Sreda, 19.01.2011.

15:41

Rašović umesto Varge u Teleoptiku

U sredu je u beogradskoj štampi objavljeno da je došlo do promene na mestu trenera Teleoptika, Partizanove filijale koja se takmiči u Prvoj ligi Srbije.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Umesto Zvonka Varge za trenera je postavljen Vuk Rašović, dosadašnji asistent Aleksandra Stanojevića u stručnom štabu Partizana.

Varga nije bio zatečen informacijom koju mu je u utorak uveče, oko 19 časova javio koordinator za sportska pitanja u Partizanu Albert Nađ.

Ono što se Vargi zamera jeste to što je izostala saradnja sa prvim timom "crno-belih".

"Svako ko me iole poznaje zna da sam otvoren, neprestano spreman za komunikaciju, ali podsećam da su mi ruke bile vezane. Razumem da je Partizan prioritet, ali kad mi je Aleksandar Stanojević saopštio da će biti nemilosrdan pri odabiru igrača, shvatio sam koliko je sati. Nisam se bunio, prihvatajući činjenicu da crno-beli imaju prednost. Dešavalo se, međutim, da igrači odlaze da treniraju sa prvom ekipom, igraju za B tim, a onda se premoreni vraćaju kod nas premoreni, sa čestoi tri utakmice u nogama sedmično. I za to vreme 'a' nisam rekao, poštujući hijerarhiju", otvorio se Varga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

11 h

U fokusu

Vidi sve