Rašović umesto Varge u Teleoptiku

U sredu je u beogradskoj štampi objavljeno da je došlo do promene na mestu trenera Teleoptika, Partizanove filijale koja se takmiči u Prvoj ligi Srbije.

Izvor: B92 Srbija
Podeli

Umesto Zvonka Varge za trenera je postavljen Vuk Rašović, dosadašnji asistent Aleksandra Stanojevića u stručnom štabu Partizana.

Varga nije bio zatečen informacijom koju mu je u utorak uveče, oko 19 časova javio koordinator za sportska pitanja u Partizanu Albert Nađ.

Ono što se Vargi zamera jeste to što je izostala saradnja sa prvim timom "crno-belih".

"Svako ko me iole poznaje zna da sam otvoren, neprestano spreman za komunikaciju, ali podsećam da su mi ruke bile vezane. Razumem da je Partizan prioritet, ali kad mi je Aleksandar Stanojević saopštio da će biti nemilosrdan pri odabiru igrača, shvatio sam koliko je sati. Nisam se bunio, prihvatajući činjenicu da crno-beli imaju prednost. Dešavalo se, međutim, da igrači odlaze da treniraju sa prvom ekipom, igraju za B tim, a onda se premoreni vraćaju kod nas premoreni, sa čestoi tri utakmice u nogama sedmično. I za to vreme 'a' nisam rekao, poštujući hijerarhiju", otvorio se Varga.

Fudbal

Neri Kastiljo u Arisu

Meksički napadač Neri Kastiljo vratio se u evropski fudbal, pošto će narednih šest meseci igrati na pozajmici u solunskom Arisu, saopštio je taj klub.

Fudbal sreda 19.01. 17:50 Komentara: 2

Barneta na operaciji

Nemački fudbalski klub Bajer Leverkuzen saopštio je da će švajcarski igrač Trankilo Barneta biti van terena nekoliko nedelja zbog povrede kolena.

Fudbal sreda 19.01. 17:55 Komentara: 0

Kantona direktor Kosmosa

Američki fudbalski klub Njujork Kosmos izabrao je za sportskog direktora nekadašnjeg reprezentativca Francuske i prvotimca Mančester Junajteda Erika Kantonu.

Fudbal sreda 19.01. 13:27 Komentara: 9

Simeone na klupi Katanije

Nekadašnji reprezentativac Argentine Dijego Simeone imenovan je za trenera italijanskog fudbalskog prvoligaša Katanije, samo dan posle smene Marka Đanpaola.

Fudbal sreda 19.01. 13:25 Komentara: 3