Nova vest
Fudbal

Utorak, 11.01.2011.

15:32

Počela testiranja, Robi novi član

Robert Prosinečki upisan je u članstvo Crvene zvezde. Prvotimci "crveno-belih" počeli su sa testovima na stadionu i u Republičkom zavodu za sport.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Iako je veliku karijeru “inicirao” na “Marakani” novi šef stručnog štaba "crveno-belih" sada je i formalno učlanjen u svoj klub.

“Zvezda je moj klub i nema potrebe da mnogo o tome pričam. Drago mi je da je članstvo u klubu shvaćeno na ozbiljan način, i siguran sam da će u skorijoj budućnosti broj članova kluba biti šestocifren", rekao je Prosinečki.

Trener "crveno-belih" odradio je u utorak i drugi dan priprema sa svojim igračima, a kao što je i najavljeno, prvih dana na program su testovi i provere fizičke spreme, odnosno fizičkih mogućnosti svih igrača.

Deo testova obavljen je na stadionu, drugi deo u Republičkom zavodu za sport u Košutnjaku. Osim standardnih medicinskih pregleda, obavlja se i provera potrošnje kiseonika, spirometrija.

Na osnovu dobijenih rezultata, stručnjaci zavoda će napraviti plan i program rada, prilagođen pojedinačno za svakog igrača. Ovim je započeta saradnja našeg najtrofejnijeg kluba i Republičkog zavoda za sport.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

10 h

U fokusu

Vidi sve