Nova vest
Fudbal

Petak, 07.01.2011.

00:06

Milović i zvanično u Dinamu Tirana

Albanski prvoligaš Dinamo iz Tirane saopštio je da će Milovan Milović član Vojvodine provesti u tom klubu šest meseci kao pozajmljen igrač.

Izvor: B92, Sport

Autor:B92, Sport

Default images

Milović je za beogradski Sport izjavio da mu je "drago što će igrati sa zemljacima Putinčaninom i Brkićem".

"Dva kluba su se sve dogovorila, na meni je da odigram najbolje što mogu. Sporazum je da u Dinamu budem pozajmljen do kraja sezone a da na leto potpišem ugovor uz odgovarajuće obeštećenje Vojvodini," rekao je Milović za beogradski Sport.

Pored nekadašnjeg fudbalera čačanskog Borca, Partizana, Javora iz Ivanjice, Bežanije i OFK Beograda u Dinamu su još dvojica fudbalera iz Srbije, Marko Putinčanin, nekada igrač Zemuna i Bežanije i Mladen Brkić, svojevremeno igrač Železnika, OFK Mladenovca i ČSK Pivare.

Dinamo, branilac titule, trenutno je na petom mestu sa devet bodova zaostatka u odnosu na vodeći Fljamurtari iz Valone.

U albanskoj prvoj ligi trenutno je 16 fudbalera iz Srbije a najpoznatiji su nekadašnji kapiten Crvene zvezde Ivan Gvozdenović, sada član Tirane, Marko Jovanović koji je igrao u Vojvodini, Banatu i kulskom Hajduku, danas igrač Vlaznije iz Skadra i Kruševljanin Marko Đorđević, danas uzdanica Skenderbega iz Korče (Gorice).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve