Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 23.12.2010.

13:00

"Varvari" vređali predsednika kluba

Navijači podgoričke Budućnosti, popularni “Varvari“, nezadovoljni stanjem u klubu upali su na pres konferenciju povodom predstavljanja novog trenera.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Na koktelu na kojem je Saša Petrović predstavljan kao prvi čovek tima, “varvari“ su vređeli predsednika kluba Tomu Čelebića.

“Tomo, kako te nije sramota“, “Odlazi Tomo“ su bili prihvatljivi povici između ostalih psovki i pretnji navijača na račun Čelebića kojeg mesecima krive za sve loše što se dešava u Budućnosti.

Vrlo brzo posle incidenta stigla je i policija koja je uhapsila navijače, njih petoricu. Policija je saopštila da su zadržani A.I, F.S, Ž.J, A. M. i R.R. iz Podgorice. A.I. se tereti za krivično delo ugrožavanje sigurnosti, dok su ostali optuženi za prekršaje iz Zakona o javnom redu i miru – drsko ponašanje.

“Varvari“ su svoje nezadovoljstvo ispoljavali na skoro svakoj utakmici Bodućnosti u proteklih nekoliko meseci, a oglašavali su se i putem grafita na podgoričkim zgradama.

Budućnost je trenutno drugoplasirana na tabeli crnogorske Prve lige sa 37 bodova iz 17 kola sa pet bodova zaostatka za liderom Mogrenom iz Budve.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve