Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 16.12.2010.

22:26

UEFA: Savić prijatno iznenadio

Fudbaler Partizana Stefan Savić nalazi se na spisku UEFA kao jedno od deset najprijatnijih iznenađenja ovogodišnjeg izdanja Lige šampiona.

Izvor: B92, www.uefa.com

Autor:B92, www.uefa.com

Default images

Osim Savića, na spisku se, između ostalih, nalaze i Geret Bejl i Rafael van der Vart iz Totenhema, Mario Gomez iz minhenskog Bajerna i Džek Vilšer iz Arsenala.

Partizan je grupnu fazu Lige šampiona završio bez boda, a bio je u grupi sa Arsenalo, Šahtjorom i Bragom.

„Nije lako štoperu čiji tim primi 13 golova na šest utakmica, ali ovaj 19-godišnji fudbaler je upravo uspeo da pruži žestok otpor nekim od najboljih evropskih timova. Njegovo sjajno izdanje u porazu Partizana od Šahtjora sa 1:0 upravo je pokazalo koliko je veliki talenat mladi crnogorski fudbaler. Miran, snažan u vazdušnim duelima, odličan u saradnji sa veznim redom“, navodi se na sajtu UEFA u objašnjenju zašto je Savić na spisku.

Desetorica igrača koji su najprijatnije iznenadili su Rafael van der Vart (Totenhem), Benoa Šejru (Marselj), Matijas Jorgensen (FK Kopenhagen), Mario Gomez (Bajern), Alan Mekgregor (Rendžers), Roberto Soldado (Valensija), Džek Vilšir (Arsenal) i Džerdan Šaćiri (Bazel).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

11 h

U fokusu

Vidi sve