Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 16.12.2010.

19:27

Vidić: Ponosan sam na 'traku'

Kapiten Mančester junajteda Nemanja Vidić rekao je da je ponosan zbog trake koju je dobio na početku sezone od Ser Aleksa Fergusona.

Izvor: AG

Autor: AG

Default images

Iako je bio pomalo iznenađen odlukom, Vidiću ta uloga nije strana jer je svoje liderske sposobnosti pokazao i u Crvenoj zvezdi gde je bio kapiten.

„Veoma sam ponosan. Bio sam pomalo iznenađen kada sam dobio ’traku’, ali uživam u novoj ulozi. Sada moram još više da razmišljam o odgovornosti, ponašanju, načinu na koji treniram. Moram da postavim dobar primer ostalima na i van terena.“

Junajted je obezbedio plasman u osminu finala Lige šampiona, nalazi se na vrhu Premijer lige i u seriji je od 16 utakmica bez poraza od početka sezone, što je novi rekord kluba.

„Što se tiče moje igre, mislim da se nije ništa promenilo. Ja sam oduvek pričao na terenu. Kada igrate u odbrani morate da komunicirate sa ostalim igračima i organizujete stvari bez obzira da li ste kapiten ili ne“, dodao je Vidić.

Koliko je velika čast biti kapiten kluba kao što je Mančester junajted pokazuju i imena kojima je Vidić kapiten.

„Rio, Geri, Gigsi, Skolsi i Edvin su postavili primer. Način na koji oni pomažu drugim igračima je fantastičan.“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

13 h

U fokusu

Vidi sve