Nova vest
Fudbal

Sreda, 17.11.2010.

23:09

Petrović sve bliži CSKA

Posle dve godine Zoran Tošić i Radosav Petrović mogli bi ponovo da zaigraju zajedno, ali bi umesto u Partizanu, ovoga puta nosili dres CSKA iz Moskve.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

Ruski velikan prati igre visokog veziste crno-belih i zainteresovan je da u januarskom prelaznom roku pregovara sa šampionom Srbije o kupovini Petrovića.

Kako se može čuti, Partizan za Radosava Petrovića traži tri miliona evra, što je cena koju letos nekoliko zainteresovanih klubova nije moglo da plati.

Moskovljanima ta suma nije problematična i spremni su da se toliko potroše ukoliko do januara definitivno odluče da je srpski reprezentativni vezista baš igrač koji bi mogao da im predstavlja pojačanje za narednih nekoliko godina. Čelnici šampiona Srbije su raspoloženi da prodaju igrača na zimu, pogotovo što se pored trojice zadnjih veznih, Petrovića, Smiljanića i Kamare, koji su sada u timu, na teren na proleće vraća Fejsa.

Pored Petrovića čelnici Partizana će biti u januaru spremni da razgovaraju o prodaji još nekoliko igrača. Prvi u redu je Marko Jovanović, koji je odigrao veoma dobru polusezonu i posle četiri godine procenjuje se da je pravo vreme da ode u inostranstvo. Dozvolu za odlazak mogao bi da dobije i Nemanja Tomić, a zeleno svetlo će biti upaljeno i za momke koji nisu mnogo igrali u prethodnom periodu, kao što su Bogunović i Davidov, prenose “Večernje novosti”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu