Nova vest
Fudbal

Sreda, 27.10.2010.

19:55

Zvezda četvorkom do 1/4 finala

Branilac trofeja u Kupu Srbije, Crvena zvezda, poslednji je učesnik četvrtfinala.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Ekipa Aleksandra Kristića je na svom terenu pobedila čačanski Borac rezultatom 4:0.

Dvostruki strelac za Zvezdu bio je Andrija Kaluđerović, a po jednom su se u strelce upisali Dejan Milovanović i Aval Isah.

Zvezda je pred oko pet hiljada navijača lakše nego što se očekivalo došla do trijumfa protiv Borca, a tome je znatno doprineo rani gol koji je domaćin postigao već u 11. minutu.

Strelac je bio Dejan Milovanović koji je iskoristio smušenost gostujućih fudbalera. Do kraja prvog dela Čačani su imali nekoliko dobrih pokušaja, kao uostalom i Zvezda, a u 45. minutu gol za 2:0 postigao je Kaluđerović iskoritivši sjajnu asistenciju Kadua.

Na 3:0 povećao je Isah prvim golom u sezoni, u 63. minutu. Kaluđerović je udarcem glavom pogodio prečku, lopta se odbila do Ganca kome nije bilo teško da savlada golmana gostiju.

Konačan rezultat postavio je najbolji sterlac Zvezde Andrija Kaluđerović svojim drugim golom na utakmici. On je u 84. minutu dobio odličan pas od Tošića i zatim bez problema savladao golmana Borca.

CRVENA ZVEZDA: Stamenković, Ninkov, Mikić , Tošić , Ignjatijević, Kadu , Milovanović, Isah, Lazović , Trifunović i Kaluđerović. Rezerve: Bajković , Spajić , Bogdanović , Reljić , Jevtić , Perović, Vešović.
BORAC : Milojević, Dunjić, Marić, Maslać, Dmitrović, Ignjatović, Miličić, Kostić, Kamberović, Knežević i Nikodijević. Rezerve: Pijevac, Spirovski, Stojanović, Tomašević, Jeremić, Stojčev, Washington.

Preostalih sedam mečeva 1/8 finala odigrano je ranije u sredu, a palsman među osam najboljih obezbedili su Spartak, Jagodina, Vojvodina, Sloboda, Sinđelić (Niš), Teleoptik i Partizan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

13 h

U fokusu

Vidi sve