Nova vest
Fudbal

Utorak, 19.10.2010.

09:18

Inđija smenila Raičevića

Rukovodstvo Inđije, posle remija sa Javorom, neazadovoljno dosadašnjim rezultatima odlučilo je da smeni trenera Momčila Raičevića.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Umesto Raičevića, na mesto trenera postavljen je Saša Nikolić.

Nikolić je u dosadašnjoj karijeri vodio kruševački Napredak, Banat, skopski Vardar, a jedno vreme bio je i selektor kadetske reprezentacije Srbije.

Inđija trenutno zauzima 11. poziciju u Jelen Superligi sa osam osvojenih bodova posle osam odigranih utakmica.

Upravni odbor FK Inđija i Momčilo Raičević su konstatovali da je u ovom trenutku raskid saradnje najbolje rešenje za klub i tim kome je potrebna promena.

’’Sporazumno smo raskinuli saradnju u duhu sportskog fer-pleja na zadovoljstvo obe strane. Upravni odbor zahvalio je Raičeviću na svemu što je uradio u dosadašnjem radu kao trener FK Inđija”, istakao je generalni sekretar kluba Dragan Pilipović.

Momčilo Raičević je preuzeo tim prošle godine i uspeo da pomogne Inđiji u plasmanu u Super Ligu Srbije.

Svi uspesi koje smo postigli i koje ćemo postići imaju i imaće zasluge Momčila Raičevića", rekao je predsednik kluba Slavko Puvača.

Nikolić će ekipu zvanično da preuzme u utorak, a prvi meč sa svojim novim timom imaće u subotu u Čačku, gde Inđija gostuje Borcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve