Nova vest
Fudbal

Utorak, 14.09.2010.

18:34

LŠ: Šahtjor - Partizan (20.45h)

Fudbaleri Partizana u sredu od 20.45h u Donjecku igraju prvi meč u Ligi šampiona, a rival je ukrajinski šampion Šahtjor.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Dva tima su i prošle sezone bili rivali, u grupnoj fazi Lige Evrope Šahtjor je na „Donbas areni“ slavio sa ubedljihiv 4:1, dok je Partizan bio bolji u Beogradu sa 1:0.

"Crno-beli“ su pre sedam sezona učestvovali u Ligi šampiona, i tada su u grupi sa Real Madridom, Portom i Olimpikom osvojili tri boda. Ove sezone rivali su im još Arsenal i Braga.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević, koji je neporažen otkako vodi srpskog šampiona, istakao je pred put u Donjeck da je protivnik jak ali i da njegova ekipa ima šta da pokaže

Napadač “crno-belih” Ivica Iliev je igrao u Ligi šampiona pre sedam godina, a početak takmičenja ove sezone očekuje sa nestrpljenjem.

Trener Šahtjora, Rumun Mirčea Lučesku smatra da je Partizan drugačiji tim nego prošle sezone i da će njegovoj ekipi biti znatno teže da dođe do bodova.

Kapiten ukrajinskog predstavnika u Ligi šampiona Darijo Srna rekao jeda utakmica u Donjecku neće biti laka za njegov tim ali i da se nada pobedi



U isto vreme u drugom meču u Londonu se sastaju favorit grupe H Arsenal i debitant Braga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

96 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve