Vilotić: "Hvala svima!"

Fudbaler Crvene zvezde Milan Vilotić uspešno se oporavlja od prošlonedeljne operacije u Bolonji gde mu je odstranjeno tumoroidno tkivo sa desne lopatice.

Izvor: B92, Beta Srbija
Podeli

24-godišnji Vilotić je u četvrtak doputovao u Beograd, za oko 20 dana u Beogradu biće mu skinuti konci, kontrola sledi za 45 dana u Bolonji.

"Osećam se dobro. Doktori kažu da je operacija uspela i da više ne treba da imamo brige kakve smo imali pre nje. Želim da zahvalim svim lekarima koji su učestvovali u dijagnostikovanju i lečenju. Zaista su učinili veliki napor i hvala im na tome", rekao je Vilotić za sajt Zvezde.

"Veliku zahvalnost upućujem mojoj Zvezdi, navijačima najvećeg kluba u Srbiji, ali i navijačima svih ostalih klubova, kao i mojim saigračima i protivnicima na terenu, reprezentativcima Srbije. Hvala vam svima na brizi i ljudskom odnosu. Predstoji mi oporavak pod nadzorom doktora u kojem ću biti disciplinovan i strpljiv, a onda se vidimo i na terenu", naveo je Vilotić.

Fudbal

Kaka u decembru na terenu

Fudbaler Reala, Kaka uspešno se oporavlja od operacije kolena i očekuje se da u decembru ponovo istrči na teren, potvrdili su predstavnici španskog kluba.

Fudbal petak 10.09. 12:52 Komentara: 4