Nova vest
Fudbal

Petak, 10.09.2010.

11:48

Fejsa: "Nedostaje mi fudbal"

Ljubomir Fejsa, vezni igrač Partizana, oporavlja se od teške povrede kolena a od ove nedelje počeo je da trči.

Izvor: B92, Danas

Autor:B92, Danas

Default images

"Ne možete da zamislite koliko su me obradovale i obodrile reči mog hirurga, kada je pre neki dan, gledajući koleno konstatovao 'jako dobro'. Tako sam se osećao i kada sam odbacio štake, ponovo naučio normalno da hodam i počeo da trčim. Za početak, trčim samo na traci, ali i tu mi je bilo potrebno neko vreme da probijem psihičku blokadu i opustim nogu," rekao je Fejsa za Danas.

Fudbaler 'crno-belih' teško je povređen na debiju u reprezentaciji Srbije u Japanu u aprilu. Usledila je operacija i dugotrajan oporavak.

"Savlađujem prepreku po prepreku i željno iščekujem trenutak kada ću opet moći da šutnem loptu. Nedostaje mi fudbal," rekao je Fejsa a preneo 'Danas', "Ja bih voleo da već u novembru izađem na teren, ali niko ne može da predvidi da li će se to desiti tada, u decembru ili na početku januarskih priprema.

Ne želim i ne smem ništa da radim na silu. Ni zbog sebe, ni zbog ekipe i kluba. Svima nam je cilj da se u potpunosti oporavim, kako bih kada se vratim mogao raditi sve što sam mogao pre nego što mi je stradalo koleno. Jako mi se igra Ligi šampiona, ali ne smem da rizikujem nekakve komplikacije."

Fejsa kaže da ga ne plaši konkurencija a u Partizanu je najveća 'gužva' na poziciji zadnjeg veznog.

"Normalno je i neophodno da klub ima dovoljno dobrih rešenja na svakom mestu u timu. I to je jedan od faktora Partizanovog uspeha na početku ove sezone. Nikoga i ničega se ne plašim niti kome zavidim, naprotiv, radujem se dobroj formi mojih konkurenata. I znam da ću biti imati iste šanse u borbi za prvih 11 kada se vratim. Od mene zavisi u kojoj meri ću ih iskoristiti," rekao je Fejsa.

Posle pobede nad Anderlehtom i trener Stanojević i igrači Partizana posvećivali su uspeh i plasman u Ligu šampiona Fejsi.

"Dirnuli su me tim gestom. Ne bi se svako u trenucima tolike sreće i euforije setio nekoga ko je daleko, ali Raća i Mare su potvrdili svoju igračku i ljudsku veličinu. Ne bismo ni ušli u Ligu šampiona da se ne poštujemo, ne volimo i ne držimo zajedno. Zdrava atmosfera je pola rezultata," kaže Fejsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

13 h

U fokusu

Vidi sve