Nova vest
Fudbal

Sreda, 08.09.2010.

14:13

Ni Volkot ne dolazi u Beograd?

Fudbaler Arsenala Teo Volkot povredio je članak mi mogao bi da osdustvuje sa terena do kraja ovog meseca.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Volkot je bio u odličnoj formi od starta sezone u Premijer lige, pošto je postigao četiri gola na tri utakmice pre pauze zbog utakmica kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2012. godine.

21-godišnji Englez se povredio na početku utakmice svoje reprezentacije protiv Švajcarske u Bazelu, na kojoj je ‘gordi albion’ pobedio sa 3:1, a potom je odvezen u bolnicu na skeniranje.

Posle meča selektor Engleske Fabio Kapelo je odmah rekao da se ne radi o ozbiljnijoj povredi Volkota, ali da će sigurno propustiti mečeve sa Boltonom u Premijer ligi, kao i protiv Brage u Ligi šampiona. Englez bi takođe mogao da propusti meč sa Totenhemom u Karlin kupu, kao i gostovanje Partizanu u drugom kolu elitnog evropskog klupskog takmičenja, a mogao bi da bude potpuno spreman za gradski derbi sa Čelsijem na “Stamford bridžu” 3. oktobra.

Povreda Volkota je još jedan veliki udarac za Arsenal, koji neće moći da računa na holandskog napadača Robina van Persija do sredine oktobra, dok se Samir Nasri još uvek oporavlja posle operacije kolena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

13 h

U fokusu

Vidi sve