Nova vest
Fudbal

Utorak, 31.08.2010.

13:40

Vilotić: "Lakše je uz podršku"

Fudbaler Crvene zvezde Milan Vilotić putuje u sredu u Bolonju gde će biti podvrgnut hirurškoj intervenciji.

Izvor: B92, Sport

Autor:B92, Sport

Default images

Vilotiću je tokom proteklih dana podrška dolazila sa svih strana, kako od fudbalskog kluba Crvena zvezda i navijača, tako i od rivala, Partizana i OFK Beograda.

24-godišnji fudbaler je izrazio zahvalnost na podršci, istakavši kako ga ona čini jačim u borbi. Vilotić je izrazio nadu da će se posle lečenja na teren vratiti još bolji.

Hvala svima na podršci koju im pružaju. Igračima, divnim navijačima, rukovodstvu Crvene zvezde i igračima ostalih klubova... Činjenica da od prvog dana imam tako veliku podršku me samo čini jačim i daje razloge da vidim pozitivno rešenje ove situacije i opravdava nadu da se posle lečenja vratim na teren“, rekao je Vilotić.

Pored navijača Crvene zvezde, Vilotić je dobio podršku i navijača Partizana i OFK Beograda koji su pre međusobnog duela obukli majice na kojima je pisalo „Vilotić 15“ i „Svi smo uz tebe“.

Zahvaljujem se i njima na podršci. Taj njihov gest je dokaz da u Srbiji postoje odnosi koji su jači od svakog rivalstva i prevazilaze ga“, rekao je Vilotić.

Vilotić odlazi u Bolonju na lečenje, a svi se nadaju da će se ubrzo vratiti oporavljen i spreman za nove izazove u ’crveno-belom’ dresu.

U sredu odlazim u Bolonju gde ću biti operisan, a posle toga sledi period rehabilitacije. Ja se sada dobro osećam i razmišljam pozitivno u ovoj teškoj situaciji. Verujem da ću se izlečiti i na teren vratiti još jači“, zaključio je Vilotić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve